brajsan

Alla inlägg den 13 juli 2012

Av mimmi - 13 juli 2012 11:39

Ännu en gång å jag funderar... Kanske dags att som sagt "gör om gör rätt"?!

Är det inte förskingring så är det nåt annat uppe på tapeten... Själv tycker jag att dom kan lägga ner! Gör om det til en instans med kvalificerade ekonomer,revisorer och bevakning istället!

Hörde att nu ska socialstyrelsens införa nya stadgar för ställningstagande om sjukdom samt sen skall då Försäkringskassan avgöra vem/vilka som ska få ersättning... Det går ju för f-n rakt emot vad som är sagt i lagboken samt mot vad regering/riksdag har bestämt å jag undrar... Har dessa 2 instanser, Socialstyrelsen å Försäkringskassan, verkligen befogenheter OCH kunskap om sånt? Har dom månne blivt "Läkare" nu oxå? Nej så är ju självklart inte fallet så varför i hela friden?!

Låt våra Läkare bestämma över sånt! Å sen lägger vi ner Försäkringskassan å låter en annan vad den nu sk heta, instans, räkna å kolla vad personen/personerna ifråga ska ha för ersättning! Hur svårt kan det vara? Sen får dom oxå ha kontroll över eventuella fuskare för så är det ju att folk inte kan låta bli å ljuga... Förbaskat skit! Detta är ju en konsekven av att det sitter fel folk å folk som är "för blåögd" på fel plats å i en aning föråldrad instans sk Försäkringskassan! 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards